Сутрин с кафето – 22 октомври

Виж още

Давайте лимоните!

Давайте лимоните, ама от истинските, сочните, жълтите, ароматните, пораснали...

Когато Деми Мур срещна Мария Бакалова…

Има истинска Пепеляшка и нейното име е Мария Бакалова....

Сезонът на книгите

Най-сладкият миг е когато най-сетне си успял да наместиш...

Сподели

1835682-bigthumbnail

Отворих очи, отворих фейсбук и ми отвориха съзнанието три чудесни статии. И за да ви е ей такова отворено и на вас, събирам ви ги на куп, за да не отваряте прекалено много прозорци, че и без това застудява :)

17 забавни начина да обидиш скандинавец

(както обикновено, заглавията са линкове)

Скандинавците са специални хора. Не са кавалери, защото смятат равенството между половете за наистина равенство, т.е вярват, че жената е способна да си отвори сама, но в същото време могат да създадат нещо толкова уютно като Икеа, празника Средата на лятото и Нокиа.

Така че като цяло не разбирам защо човек изобщо може да иска да обиди скандинавец, но свят широк, хора всякакви, ако и вие сте им набрали на викингите (само трябва да се сетим как все ни бият на футбол), вижте цели 17 начина, по които да ги обидите.

Въпросите, които Оксфорд задава на кандидат-студентите

Четеш и ти става ясно, защо те са това, което са, а ние тука ще продължим да учим „Девети век е ковач в историята на българската държавност“ до припадък.

Изобщо, смятам, че образованието, също като футбола ни, трябва да се закрие отведнъж, да се даде една година нулева и да го почваме наново.

Излекуваха парализиран човек

Екип в Полша, воден от български лекар, трансплантират клетки от носа в гръбнака на парализиран човек и месеци по-късно човекът прохожда.

И понеже си изпих кафето, ви пожелавам по-малко медии и повече здрав разум.