Шоколад не ям, но с шоколад се мажа

Виж още

Давайте лимоните!

Давайте лимоните, ама от истинските, сочните, жълтите, ароматните, пораснали...

Когато Деми Мур срещна Мария Бакалова…

Има истинска Пепеляшка и нейното име е Мария Бакалова....

Сезонът на книгите

Най-сладкият миг е когато най-сетне си успял да наместиш...

Сподели

choco

След като преди време писах оди на радостта за българското ни розово масло, продължавам смело с представянето на българска козметика.

Тя, горката, има един огромен недостатък – няма кой да й направи маркетинга като хората. Като започнем от опаковките, минем през сайта и свършим на несъществуващата страница във Фейсбук, ще разберем лесно защо за тази козметика не знаят всички.

А тя, повярвайте ми, си заслужава хвалебствията, които ей сега ще напиша. Разбира се, поради липса на маркетинг на тази фирма – Sea Stars, можете да сте спокойни, че мнението ми не е платено, нито пък продуктът ми е пратен за проба. Не е.

Разбрах за тази шоколадова маска и изобщо за тази козметична марка от една приказлива продавачка на техен фирмен щанд.

Козметичните продукти до един включвавт лечебната поморийска луга, заради която хиляди руснаци се изсипват тук през лятото, която се включва в пасти за зъби и с която хора със сериозни дерматологични заболявания се мажат щедро, за да се лекуват.

Науката зад тази козметика е сериозно застъпена, сериите са разработени в БАН. Преди да се намръщите, ще ви кажа, че учените ни от БАН, които се занимават с тези неща, са безсребърни факири. Чувала съм, че бъркат вълшебен мехлем против изгаряния, за който знаят само те и лекарите по изгаряния в Пирогов.

Та същите тези хора, които знаят как да регенерират изгорена кожа, знаят как да направят хубави и ефективни козметични продукти.

Сериите са няколко, тази с шоколада, на която аз съм фен, е за хидратиране на суха кожа, склонна към бръчки.

Засега съм ползвала само маската и наистина, ей на, честна блогърска, леките ми бръчици около устата и по челото изчезнаха, когато ми стана ми по-свежа, еластична и с повече обем.

Маската се ползва няколко пъти на седмица, става и за тяло, за зони със стрии.

И ми задоволява напълно желанието за шоколад, без да ми се трупа знаете-къде.

Продуктите на SeaStars се намират трудно, в малки би0 магазини (тук има списък). Но си заслужава усилието.