Ще те смажа!

Виж още

Заоблени форми и меки килими – новите тенденции в интериора

За много дълго време думата уют не намираше реално...

Обичам те колкото солта!

Помните ли онази приказка, в която най-малката дъщеря каза...

Къмпинг е.

Къмпинг е и зарязваш спането, защото чакаш да...

Давайте лимоните!

Давайте лимоните, ама от истинските, сочните, жълтите, ароматните, пораснали...

Сподели

След вчерашните дебати по темата с тренировките, децата и всичко останало, реших…

….реших рязко да сменя посоката на мисли и да се отдам на по-безгрижни забавления като това да се включвам в разни фейсбук игри, от които, а дано, да изскочи Захари Бахаров. ;)

zahari-baharov

Откакто има Фейсбук, аз все съм в ролята на организатор на игрите. Или съм „член на семейството на организатора“ и все не мога да се класирам.

Даже по време на една от последните игри установих, че има „професионални играчи“, които участват навсякъде, където могат и които, забележете, печелят почти винаги.

Аз, разбира се, нямам амбиции да стигам такива висоти, но от време на време се съгласявам апликацията да ми свие всички лични данни срещу шанса да спечеля покана за церемонията по награждаването на победителите в Наградите за български филми и сериали Златна Бленда например.

Както обичам да казвам, аз най-добре ходя по бляскави церемонии. Даже и рокля съм си намислила, остава ми само да репетирам как да не си глътна граматиката, ако – не, КАТО се срещна очи в очи със Захари или Александър Сано. Или всички накуп :)

aleksandar-sano-i-mihail-bilalov

Та всъщност, аз не трябва да ги пиша тия работи. Трябва тайничко да си седя и да си мълча, за да не юрнат всички да гласуват за най-добър сериал, актьор и реплика от сериал и аз да си хартисам у дома без бляскава церемония.

Значи, все едно нищо не сте прочели. Но за репликата на годината няма две мнения, нали!