10 неща, които не знаете за мен

Виж още

Давайте лимоните!

Давайте лимоните, ама от истинските, сочните, жълтите, ароматните, пораснали...

Когато Деми Мур срещна Мария Бакалова…

Има истинска Пепеляшка и нейното име е Мария Бакалова....

Сезонът на книгите

Най-сладкият миг е когато най-сетне си успял да наместиш...

Сподели

За някой, който пише за себе си от 10 години, е много трудно да се сети за нещо, което да не е разказал.

Вероятно това ще са последните 10 неща, които не съм казвала за себе си, но тъкмо ще се освободя от задължението да разказвам стари истории по хиляда пъти, защото все някой не знае, че харесвам лалета или че съм маниачка на тефтери.

Освен тези основополагащи истини за мен – за лалетата и тефтерите, ето още 10 неща, които не е лошо да знаете за мен. Някои от тях могат да ви спасят от чутовен скандал насред басейн някъде по испанското крайбрежие ;)

1. Спала съм в дискотека. Точно до тонколоните. И не, не бях пияна.

2. Пяла съм в затвора. Два пъти.

3. Мразя игрите във вода – хвърляне, „удавяне“, влачене към по-дълбокото, изпадам в ужас, благодаря, не го намирам за забавно.

4. Получавам следсценична трекса. Преди изява съм нетърпелива да започне. Като свърши, започвам да треперя като лист и да си викам „мале, мале, каква я свършихме“. Случва се и на концерти, и след важни срещи.

5. Играх Need for speed в продължение на една година, имах си даже волан и педали. Бях изключително посредствена, но обичах да карам из кварталите по здрач.

6. Мога да живея само на крем карамел.

7. Говоря си и си пея сама. Често и най-вече по улицата.

8. Измислям си статиите по заглавието. Имам заглавия, които си стоят без статии с месеци. Нешо като онзи, който си ушил цял костюм, защото си намерил копче.

9. Харесвам монархиите защото има блясък и традиции. И заради още няколко причини, тук са >>>  Хм, това, че съм писала вече постинг, май значи, че някой може и да го знае. Но така или иначе друго номер 9 нямам, продължавам с десетото.

10. Пробивала съм дупки на уши и съм била инжекции.