За мен

За мен накратко: Казвам се Велина Томова и съм бранд журналист, консултант Животозастраховане, блогър, певица в хор, майка и обичана съпруга, wannabe домакиня, ама все не би, франкофон, който е бил в Испания повече пъти, отколкото във Франция, Стрелец. Не съм сама, много сме, и всички ние сме прекрасни като звезди ;)

Моето кредо:  Вярвам, че животът е низ от дните, в които правим обикновените неща – закусваме, ходим на работа, говорим с приятелите си, отглеждаме децата си, слушаме музика, прибираме се с метрото, пазаруваме, избираме си дрехи, седим изморени на дивана в хола, гледаме втренчено картината на стената срещу него, обичаме се.

Вярвам, че животът трябва да се живее всеки ден, да го усещаме тръпнещ по раменете ни докато си обуваме обувките, докато мием чиниите или пускаме пералня. Всеки един ден е като бисерче в огърлица и никога повече няма да се върне.

Затова смятам, че всеки ден трябва да се празнува като подарък и да бъде прекаран истински – с усмивка, със спокойствие и увереност, като се стремим да правим добро.

Приела съм, че ако всеки от нас върши своята работа по най-добрия начин, ако се стараем собственият ни свят да е чист, подреден и хармоничен, това неминуемо ще се отрази на цялото общество.

Животът е подаръкът на Бог за хората. Това, което правим с живота си, е подаръкът на хората за Бог.

Мейл: velina@scribum.bg

Linkedin: Velina Tomova 

Агенцията ми за дигитален копирайтинг >>>

Застрахователния брокер, към който съм регистрирана като консултант

Аз в Edna.bg >>>

Facebook: Velina_Estrella