Шефката на Дружество за защита на щастливите идиоти се разкри

15577461_1218880961500110_95750117_n

Тя е умна, руса и с големи очи. Има корона и поне няколко любовника. Ужасно досадна е, но тежко на онзи, който я няма. Тя Е шефката на Дружеството за защита на щастливите идиоти – една от най-забавните фейсбук страници с над 50 хиляди последователи.

ТЯ има рожден ден през декември, което я прави още по-прекрасна, добра, умна и скромна.

ТЯ е нашата админка и се съгласи да си говорим. Честно и искрено, като стрелец със стрелец.

1.Така като те гледам един ден след рождения ти ден, си станала още по-красива! Как празнува?

– То по-красива от това няма накъде, но благодаря. Празнувах съвсем скромно в компанията на семейството ми (което наброява населението на Пазарджик), още една руса приятелка и едно от петте й гаджета. То ми беше част от подаръка, защото не могъл да се събере целия…в кутията. Събрахме се на малък остров в Тихия океан, между 2-ри и 7-ми паралел, на 90° географска дължина, под наклон.

2. Всички ние 50 хиляди твои покорни слуги сме сигурни, че имаш поне трима любовника и двама официални съпрузи. Каква е истината?

– Оо, истината всъщност е съвсем друга…имам само двама любовника, едно гадже и един съпруг, с който засега поддържаме връзка от разстояние, защото той живее в бъдещето. Засега съм решила да направя няколко мъже щастливи, отколкото един нещастен…Те също много ме обичат! Ако искате ще ви отключа мазето да ги попитате…. (търси си ключовете)

3. Наистина ли си такава проклетия, каквато се изкарваш или просто не искаш да ти се натрисаме у вас?

Тази сутрин станах с намерението да бъда добра, но до обяд ми премина…слава Богу! Понякога имам и такива периоди….Иначе не съм лоша, но откакто пресякох пътя на една черна котка и тя си плю 34 пъти в пазвата и се завъртя 2 пъти около оста си започнах да се замислям….дали пък да не си боядисам къщата в лилаво на розови лалета?!?…Ще ми отива на маникюра. Харесва ли ти? (показва)

4. Профилната ти снимка е страшно красива. Сигурно получаваш много любовни писма. Какво трябва да направи един мъж, за да те спечели? С едните голи диаманти не става, знам аз.

Профилната ми снимка е от паспорта. Наложи се да ми отрежат 2/3 от лявото ухо, за да се вмъкна във формат .jpg….Това, че съм неземно красива, рошава, умна, двукрака, щура и скромна никога не ми е пречело да си купувам макарони. Същото е и с мъжете.

Пощата ми е залята с любовни писма от мъже, молейки са да им върна парите и годежните пръстени и повече да не им залагам пиратки в салатите. Когато се запознах с бъдещия ми съпруг в с. Горно Уйно му казах, че завинаги ще бъдем заедно и той се разплака….толкова е романтичен, милия!. А за да ме спечели един мъж не искам много…достатъчни са ми 20 кг шоколад, две чувалчета Сваровски, околосветско пътешествие до о. Мавриций….(следват още 245 стр)…..а цветът на Бентлито му няма никакво значение, ако е добър човек.

Мусаката с картофено пюре или с нарязани картофи я готвиш? За един приятел питам.

Каква мусака? Вчера си купих морско свинче и го пуснах в аквариума да поплува. Но не мога да разбера защо плува по гръб и като се събуди дали да му дам от мусаката или първо да дам на съседа да я опита?….(що така се носи с крачката нагоре т‘ва свинче)

P. S. Дадох много изчерпателни отговори. Все пак това ми е първото интервю, ако не броим онова в полицията. Надявам се да съм се представила задоволително, както би казал 2-рия ми любовник.