Лак за майки: Golden Rose Express Dry

Лакирането на ноктите винаги съм го смятала за недостижимия връх в грижата за себе си.

Първо трябва да имаш здрави, а не нацепени, изпочупени и нащърбени нокти, после трябва да имаш лак и накрая – около два часа, в които да не правиш нищо, за да изсъхне лакът както трябва.

Хайде, това със здравите нокти някак си го постигнах, след като спрях да мия на ръка, пия си редовно витамините и не пускам кой знае колко дълъг маникюр.

Но времето… Абсурд. Никога нямах достатъчно време и търпение да стоя и да чакам лакът да изсъхне толкова добре, че като си закопчая дънките, да не го съсипя.

Даже веднъж стигнахме до абсурдната ситуация мъжът ми да ме облича, за да не си повредя лака.

Малко след това открих идеалния за мен лак за нокти – Golden Rose Express Dry. Честно казано, изобщо не вярвах на това със „изсъхва за 60 секунди“, рекламирано от много марки.

20161202_103745

Но шишенцата на този лак ми се видяха толкова симпатични, че бях готова да им простя дори да не изсъхват толкова бързо, колкото пише.

За моя най-голяма изненада се оказа, че наистина, ама наистина, честно, изсъхват за 1 минута.

Всеки път му се радвам, като се лакирам.

Благодарение на тези лакове се случи онова, за които всички твърдят, че е невъзможно – майка с бебе да има време да си направи ноктите.

Е, наистина имам.

20161202_103509

Отнема ми една минута да си оформя ноктите и още толкова да се лакирам.

После е достатъчно да поседя неподвижно една минута и си имам красиви, цветни нокти с блясък.

Не знам поради каква причина, но някои нюанси, като червеното и кораловото, издържат повече дни от розовия, но като цяло издръжливостта на лаковете е чудесна, особено ако се нанесат два слоя.

Предстои да си взема телесен цвят, за да имам всички цветове, с които изобщо някога ми се приисква да се лакирам. Но за по-екстравагантните от мен има и синьо, и зелено, оранжево, всякакви.

А цената е само 2,59!

Ако искате да четете още за лакове за нокти, козметика и как да сте най-красиви на света, пишете ми мейл със събджект „Ние красивите ще спасим света“, а аз ще ви изпращам само интересни неща, някой и друг ваучер за отстъпка на козметика и може даже и подарък :) Обещавам ;)

estrella.beauty@abv.bg