Очаква ни скандинавско лято – стилно, синьо и спокойно

Виж още

Давайте лимоните!

Давайте лимоните, ама от истинските, сочните, жълтите, ароматните, пораснали...

Когато Деми Мур срещна Мария Бакалова…

Има истинска Пепеляшка и нейното име е Мария Бакалова....

Сезонът на книгите

Най-сладкият миг е когато най-сетне си успял да наместиш...

Сподели

Има нещо в скандинавския дизайн, което ме привлича неудържимо. Толкова, че спокойно бих могла да се преместя да живея в мебелен магазин. Допадат ми изчистените линии, функционалността, пестеливите цветове и удобството.

Дизайнерите са се погрижили да дадат точно толкова, от колкото имаме нужда – ни повече, ни по-малко. Начин на живот, който всъщност водя и аз – имам необходимото, за да се чувствам комфортно и не желая повече, защото ще ми отнеме от времето, жизненото пространство и спокойствието.

В същия прекрасен скандинавски дух е и новата лятна колекция на JYSK.

На градинското си парти в Спагети те представиха три колекции летни мебели и аксесоари, в различен цвят и настроение. За моя най-голяма изненада ми хареса не пудрено розовото, както очаквах от себе си, а хладната (по онзи приятен летен начин) колекция Nordic Lights.

Представих си какво ще е да се отпусна в бавен летен юлски ден на тъмносините възглавници, ще си направя една лимонада и просто ще усещам лятото върху себе си. Тъмно синьото ще ми напомня за морето, което тази година ще е само на няколко километра от мен и ще чакам хладината на нощта.

В колекцията има текстил, фенери, плетени мебели и разкошни шезлонги. Добавяме и светещи гирлянди и летния разкош е гарантиран, дори в града, на балкона.

Размечтах се :)

И така, мили мои, JYSK имат нова лятна колекция, дори да нямате лятна вила и голяма веранда, ще има какво да си харесате, защото лятното настроение е в малките детайли, не в убийствената жега ;)

Summer is comming, не ги слушайте онези, полуделите по Game of Thrones ;)

Ваша Estrella