Как да полудееш съвсем лесно

Виж още

Давайте лимоните!

Давайте лимоните, ама от истинските, сочните, жълтите, ароматните, пораснали...

Когато Деми Мур срещна Мария Бакалова…

Има истинска Пепеляшка и нейното име е Мария Бакалова....

Сезонът на книгите

Най-сладкият миг е когато най-сетне си успял да наместиш...

Сподели

Да се дават съвети, които да си противоречат едни на други, е любим журналистически похват още от времето на леля Поли, която лекуваше Том Сойер с пенкилер, а накрая го отнесе котката. Тя обичаше да чете здравни журнали, които в единия брой препоръчваха едно, а в следващия го отричаха категорично.

Кратък обзор на най-новите съвети от британските учени. Следването им подлудява, ей на ме вижте мене :)

Четете книги, но излизайте и сред природата. Разхождайте се, но се стремете къщата ви да е подредена, а закачалката обезателно да сте си я сглобили сами с подръчни средства, като за грундирането, боядисването и байцването трябва да обиколите с колелото 6 магазина в крайни квартали.

Приготвяйте сами храната си като пазарувате от фермерските пазари, но прекарвайте вечерите в изтънчени ресторанти със средиземноморски привкус, за да опитате най-новия купаж на розето от южния склон на северната дъга на Околовръстното.

cooking-for-the-first-time_836

Обличайте се според модата, но не бъдете нейни роби. В никакъв случай не носете нещо повече от два сезона, изхвърляйте старите дрехи, но пестете ресурси като ги пазите, същите тези, дето трябваше да ги изхвърлите, на горния ред на гардероба си.

С хората винаги бъдете искрени, но не толкова, че да ги нараните. Себе си заблуждавайте колкото се може по-често, натяквайки си, че няма никаква причина да сте нещастни, защото не живеете в Третия свят и има какво да ядете.

Децата ви трябва да се занимават сами, за да стават самостоятелни, но в никакъв случай не трябва да бъдат оставяни без зорко родителско око, което да ги наставлява и да следи дали игрите развиват психо-моторните, говорно-мисловните и речево-поведенческите им умения.

1069
Децата трябва да следват режим, но нека той да не е задължителен. Оставете ги да правят каквото си поискат, но имайте предвид, че на всяка цена трябва да си лягат точно в 9, ако ще навън да грее ярко слънце и всички останали да крещят под прозорците ви.

Пътувайте много, но се наслаждавайте на домашния уют. Бягайте извън града във всеки удобен момент, но ходете колкото се може на повече постановки и концерти, защото, нали, душата трябва да се храни.

Поддържайте маникюра си изряден и шкурете през свободното си време всички дървени повърхности, които ви попаднат пред очите. Това последното е заради необходимостта да оставите собствен отпечатък върху интериора на дома ви, иначе каква домакиня сте, за бога!

В леглото трябва да сте откровена и прикрита, да имате достатъчен, но не прекалено голям брой стари авантюри, да поемате инициативата, но да го оставите да води и да изпитвате оргазъм всеки път, нищо, че ви обясняват колко трудно се постига.

Спазвайте българските традиции, но яжте рукола и моцарела, гнусете се от чесъна и го яжте с охота през зимата, защото помага срещу грип.

Пътувайте в чужбина, но опознайте скритите красоти на родината.

И се мажете с плажно масло, но не по много, за да ви се синтезира витамин D.

Бройте си бенките, ловете си бримките и пийте една студена вода, защото друго в тоя живот не му остава на човек преди окончателно да откачи от всички глупости, които се пишат из интернет.

tumblr_inline_mjk7y7kHIW1r79k32