Честит рожден ден, L’Oreal Professionnel!

Виж още

Давайте лимоните!

Давайте лимоните, ама от истинските, сочните, жълтите, ароматните, пораснали...

Когато Деми Мур срещна Мария Бакалова…

Има истинска Пепеляшка и нейното име е Мария Бакалова....

Сезонът на книгите

Най-сладкият миг е когато най-сетне си успял да наместиш...

Сподели

Толкова е хубаво, че има професионалисти, които са издигнали грижата за красотата до изкуство и творят с живи хора.

Такива са всички фризьори, участвали в грандиозното шоу по случай 110-я рожден ден на L’Oreal Professionel Hair Fashion Tour Bulgaria 2019.

Гости на събитието бяха някои от най-добрите професионалисти в сферата на фризьорството, а специално създадена Айфелова кула беше една от атракциите на сцената. Всички шоута, част от 5-часовата програма на Hair Fashion Tour Bulgaria, бяха вдъхновени от темата La French и усещането за френски шик, ключови за марката през 2019 година.

„Ако трябва да определя L’Oréal Professionnel с две думи, то това са време и мащаб. Време, да създадем истинска традиция и мащаб, за да можем да превърнем идеите си в мисия и реално да променяме света около себе си“ – с тези думи откри събитието търговският директор на марката за региона Адриа-Балкан, Велина Петрова.

През 2019 година екипът на L’Oréal Professionnel отбелязва още два важни повода – 10 години Академия L’Oréal България и 10 години от създаването на революционната боя за коса INOA.

На L’Oréal Hair Fashion Tour Bulgaria 2019 бяха представени и ключовите иновации през 2019 година. Само след броени месеци на родния пазар ще дебютира истинска революция в боята за коса с името Botanea. 110 години след като историята на компанията започва с първата боя за коса в портфолиото на марката, скоро ще бъде налична първата професионална боя за коса със 100% растителни съставки от L’Oréal Professionnel.

Botanea е резултатът от 10 години проучвания и цели да отговори на желанието на потребителите да използват натурални продукти, създадени с устойчив за природата подход. Новата боя за коса ще бъде достъпна само във фризьорските салони от месец април 2019. Нямам търпение! :)

Друга дългочаквана иновация от L’Oréal Professionnel е мобилното приложение Style My Hair, което дава ново измерение на преживяването във фризьорския салон – и за клиентите, и за фризьорите. Специална 3D технология позволява да се изпробват различни цветове на косата от потребителите в реално време

Остава ми да го изтегля и да решим заедно дали да си боядисам косата розова ;) И последно да поздравя моя фризьор, който ОТНОВО взе награда от L’Oreal ;)

https://www.instagram.com/p/Bn9TSciHrJS/