REDKEN обича България, аз обичам Redken

Думите, които истински ме вдъхновята: мегамаска, грижа за суха и безжизнена коса, омекотяване, професионална употреба.

Чета ги на новата си маска за коса REDKEN, любезно предоставена ми от L’Oreal Professionel, които знаят колко нужда от внимание има тънката ми косичка, която отново реших да пускам.

REDKEN са за първи път в България и могат да бъдат открити само в избрани салони.

Брандът е създаден през далечната 1960 година в САЩ от актрисата Паула Кент и нейния фризьор, Джери Реддинга днес REDKEN е истинско въплъщение на модата, тенденциите и вдъхновението.

През 1960 година  косата на актрисата Паула Кент е силно чувствителна и това е причината тя да потърси интензивна грижа за нея, за да я възстанови. Така открива, че може да помогне и на много други хора по света, които имат същия проблем и се нуждаят от висококачествени продукти за косата и кожата на главата.Тя достига до извода, че фризьорите трябва да познават задълбочено технологията на продуктите, техния състав и действие, ако искат клиентите да имат силна и красива коса.

Сред емблематичните продукти за грижа за косата на Redken са диамантеното олио Diamond Oil, което подхранва и прави косата блестяща, както серията като All Soft, предназначена за суха коса.

Сега ви оставям, влизам в банята, ще си правя маска на косата 💕💕

Фризьорските салони в София, които предлагат цялата гама продукти REDKEN са: MV Salon – Milen Vasilev, NN Hair Design, Dima Style & Margy L, Doctor Hair, Естетика 11, Tino Serdica Mall, Tino Paradise Mall, R Studio, Magic Ring Mall, Magic Paradise Mall.