Спрей срещу слънце и пясък – моят SunZone

Виж още

Давайте лимоните!

Давайте лимоните, ама от истинските, сочните, жълтите, ароматните, пораснали...

Когато Деми Мур срещна Мария Бакалова…

Има истинска Пепеляшка и нейното име е Мария Бакалова....

Сезонът на книгите

Най-сладкият миг е когато най-сетне си успял да наместиш...

Сподели

Някъде  през 50-те Коко Шанел скучаела някъде из Френската Ривиера. С приятелите си се излежавали на плажа по цял ден, пушели, говорели си за мода и независимост и трупали тен.

„Откакто тази жена решила, че е модно да си със загар, за нас – дерматолозите, се отвори много работа“, каза една лекарка веднъж.

Та заради Коко Шанел ние се пържем като скариди на плажа, трупаме за десет дни повече тен, отколкото едно време са събирали за целия си живот и изобщо, правим всичко възможно да се съсухрим и набръчкаме бързо. И да ни се получи рак, също така.

С днешна дата ходенето на плаж е страст, от която никой не иска да се откаже в името на красотата си, аз също. Затова сме длъжни да се пазим като дявол от тамян от иначе разкошните му слънчеви лъчи.

И докато другите блогъри разказват за Avene, Eucerin, Nivea, Balea и Бочко, аз ще ви разкажа за SunZone и техния спрей с фактор 50, който пречи и на пясъка да се полепва.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Velina Tomova (@velina_estrella) на

Защо предпочитам спрей – защото не си цапам ръцете. Този специално е прозрачен и не е лепкав. Попива в кожата бързо, без да оставя бели следи.

Защо 50 фактор – защото по-малко на малките деца не бива да се слага. И за да не нося аз двеста продукта за плаж, всички се пръскаме с фактор 50. Лесно и чудесно.

Защо е важно, че е и против пясък – защото като тръгнеш да чистиш краката на всички от пясък преди да влязат в колата, започваш да се чудиш дали не си родил стоножки.

Защо е важно и вие да имате вашия SunZone? – защото имаме една кожа на този свят и друга няма да ни дадат. Длъжни сме да си я пазим, за да не вземе да ни се сбръчка или още по-лошо, да я налази рак и да не видим следващото лято. [contact]Пишете ми тук, да ви кажа ще получите вашия с отстъпка[/contact]

Впрочем, сериозно, за рака на кожата – следете си бенките и петната по кожата, както и гърбовете на близките си. Големи, неравномерни като форма и променящи се по цвят петна са покана за дерматолог. Най-добре е да идете да види специалист, който ще ви каже на кои бенки да им внимавате и на кои – не.

И не се тревожете, с висок фактор също се потъмянва, но значително по-интелигентно ;)

Приятно лято!