За този, който свършва много бавно…

Виж още

Давайте лимоните!

Давайте лимоните, ама от истинските, сочните, жълтите, ароматните, пораснали...

Когато Деми Мур срещна Мария Бакалова…

Има истинска Пепеляшка и нейното име е Мария Бакалова....

Сезонът на книгите

Най-сладкият миг е когато най-сетне си успял да наместиш...

Сподели

Използвам го вече шест месеца. От два месеца – всяка вечер. Натискам го само веднъж и ми стига. Все още не е свършил, а аз го харесвам все повече и повече след всяка изминала сесия.

Не пиша еротичен разказ. Пиша ревю на почистващия ми гел за лице NovAge Supreme ;)

Защо го харесвам:

Защото лицето ми е истински чисто, след като го измия с него. Кожата ми е почистена без да е опъната и скърцаща, гладка е като порцелан.

Само след този гел съм спокойна, че наистина съм си почистила лицето от ежедневното замърсяване и фдт. Подготвя лицето за серума, който нанасям след това и му помага да проникне по-надълбоко в кожата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Velina Tomova (@velina_estrella) на

Само мицеларна вода не е достатъчна, момичета, лицето има нужда от комплексна грижа и почистване.

Как го използвам: Прибирам си косата с лента ;) Едно натискане на помпичката е достатъчно. Разнасям на леко влажно лице. Установих, че когато лицето ми не е мокро, а просто влажно, продуктът сякаш почиства по-добре, защото не прави активна, разтичаща се пяна, а действа в дълбочина.

Масажирам лицето в продължение на една минута (също като с ексфолианта, засичам с на децата часовничето за миене на зъби).

След това изплаквам с хладка вода, подсушавам с потупващи движения, а не с търкане и отивам да си слагам серума за лице. От банята до спалнята се чувствам горда със себе си, че си създадох устойчива ежевечерна рутина в грижата за лицето.

Какво съдържа:

Интелигентна формула с оптимално балансирана комбинация от почистващи, хидратиращи и успокояващи комплекси с витамин Е, създадена да направи кожата идеално чиста, тонизирана и мека и да я дари с усещане за комфорт.

Колко струва: 34,90 лв, ако го вземеш самостоятелно.  17 лв, ако е в комплект с още 4 продукта грижа за кожата според възрастта и проблема. Или с 20% намаление за лоялни клиенти, вкл. когато има оферта и е намален.


Откъде го взимам: Поръчвам го онлайн. Носят ми го в кутия, на която пише „Hello, gorgeous“ ;)

Пишете ми за него тук:

В Instagram >>>

Във Фейсбук >>>

Не са важни годините, важно е как ти стоят ;)