Давайте втори шанс в този живот, дори на коктейлите с джин

Виж още

Давайте лимоните!

Давайте лимоните, ама от истинските, сочните, жълтите, ароматните, пораснали...

Когато Деми Мур срещна Мария Бакалова…

Има истинска Пепеляшка и нейното име е Мария Бакалова....

Сезонът на книгите

Най-сладкият миг е когато най-сетне си успял да наместиш...

Сподели

Дълго време си мислех, че не обичам джин. Все ми миришеше на одеколон. Вероятно за толкова са ни стигали джобните в 11 клас – за джин с вкус на одеколон.

Две десетилетия по-късно вече спокойно мога да си сменя мнението. Аз всъщност обичам джин и го смятам за чудесен летен разхладител (в коктейл, естествено).

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Лятото ми вече има нов вкус 💕 #gin #summer #cocktailspecial #cocktail #newpost #blogger #bloggerlife #event #homeoffice #perfectlife #afternoondrink

Публикация, споделена от Velina Tomova (@velina_estrella) на

Помогна ми да се опомня едно цветно парти в Ботаническата градина на джин Hendricks. Те са известни с еклектичните си хрумвания, грандиозни събития и по английски софистицирани послания.

Признавам, картата с предизвикателства из градината ме затрудни, затова предпочетох просто да се наслаждавам на хората и летния следобед с един краставичено-джинен коктейл в ръка.

Когато джинът е качествен, а коктейлът е направен майсторски, получаваме свежа лятна импресия, която няма нищо общо с одеколон. И не ти се пие ужасно много вода, както след любимото ми мартини.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

The beloved cucumber, as intrinsic to Hendrick’s as day is to night.

Публикация, споделена от Hendrick’s Gin (@hendricksgin) на

Като плюс, приготвя се по-лесно от мохито, така че поне аз лично това лято съм джин-мацка. И не повече от 4 пъти седмично, ок ;)

И да си благодаря, че си позволявам да си сменям мнението, да давам втори шанс на нещата (и хората), които не харесвам и изобщо – да не се ограничавам от стари предразсъдъци.

Наздраве, лято е!