Как да спечелиш от бюти блога си

Виж още

Давайте лимоните!

Давайте лимоните, ама от истинските, сочните, жълтите, ароматните, пораснали...

Когато Деми Мур срещна Мария Бакалова…

Има истинска Пепеляшка и нейното име е Мария Бакалова....

Сезонът на книгите

Най-сладкият миг е когато най-сетне си успял да наместиш...

Сподели

Всеки, който има бюти блог или профил в Инстаграм с такава насочеснот, знае колко време, усилия, рисърч и вдъхновение се изисква, за да направиш хубаво ревю на любимия си продукт.

И колко момичета се вдъхновяват да го пробват.

Получават ли признание от компанията, чиито продукт са препоръчали? Често не повече от един лайк. Най-много да получат безплатен продукт.

Рядко получаваме нещо повече от лично удовлетворение за усилията, които полагаме в блоговете си. „Взех този крем, защото ти ми го препоръча и ми действа страхотно!“. Много е приятно да го чуеш, нали!

Затова избрах да си партнирам с компания, която оценява усилията, които всеки от нас влага в популяризиране на любимите си продукти и повишаване на знанията ни в областта на козметиката и грижата за красотата.

Избрах да не правя безплатна реклама на масова козметика, а да развивам блога си със свое темпо и с продукти, които отговорят на вътрешното ми разбиране за качествена козметика – натурални екстракти, сертификати, рециклирани опаковки, сериозна наука зад всеки продукт.

Принципът е лесен:

✔ Ползвам 20% отстъпка за козметиката, поръчвам онлайн или през телефона си
✔ Тествам, пиша ревю на продуктите
✔ Споделям знания и препоръчвам работещи решения
✔ Печеля от всеки продаден продукт

Ходя на различни презентации и обучения, а следващия юни ще има бюти семинар в чужбина.

Ти не е нужно да правиш нищо по-различно от това, което правиш и досега. Просто тестваш и пишеш за още една марка, която има разработен подкрепящ план за своите brand ambassadors.

Това е. Аз поддържам блога си по този начин, имам на разположение над 200 продукта за тест, винаги има за какво да пиша и получавам допълнителен стимул да продължа да го правя и да се развивам.

За мен това е смисъла на бюти блог обществото – да си помагаме заедно да се развиваме, без да се оставяме да ни използват само за безплатна реклама.

Какво мислиш?

Искам да се включа

[contact]Искам да те питам още нещо[/contact]

Искам да разбера повече